ydanne breeman

Unknown-7

Doen waar ik goed in ben, maar dan buiten de kooi. mijn Vleugels uitgeslagen..

Baan opgezegd als Business Analist & huis onderverhuurd om naar Spanje te vliegen voor iets wat ik al langere tijd wilde doen: een Spaans cursus volgen in Valencia. Tijdens deze periode in Valencia voelde ik mij zo vrij als een vogeltje en kwam ik in contact met nog meer gelijkgestemde, waaronder ook ondernemers uit verschillende landen. Ieder met hun eigen fascinerend verhaal over hun bedrijf en het ondernemerschap. Deze periode van vrijheid en de verhalen van de ondernemers, heeft mij geïnspireerd om te gaan ondernemen. 

Analytisch. Data verzamelen en verwerken tot inzichten waar jij als bedrijf mee aan de slag kan. Avontuurlijk. Uitdagingen niet uit de weg gaan en nieuwe kansen zien en creëren. Creatief. Vermogen om nieuwe dingen te bedenken en te maken. Enthousiast. Fanatiek en met gedrevenheid zich inzetten voor de klant. Sociaal. Dicht bij de klant zijn, wensen snappen en deze vertalen naar daadkrachtige handelingen en acties. Dit zijn de eigenschappen waarmee ik mezelf zou omschrijven. Mijn naam is Ydanne Breeman en ik ben Business Analist & Online Marketeer bij YDBIRD. Ik richt mij op het maken van:

  • Business Analyses om bedrijfsprocessen & systemen te optimaliseren.
  • Online Marketing Analyses om inzicht te krijgen in jouw online marketing activiteiten en deze te optimaliseren.

Uilen, Paloma'S & het DICS MODEL

Vroeger verzamelde mijn oma uilen standbeeldjes. Deze nam ik na een reis in het buitenland ook altijd voor haar mee om de collectie met uiltjes aan te vullen. Daarnaast was het eerste woord dat ik tijdens mijn Spaans cursus leerde ‘Paloma’ wat duif betekent in het Nederlands. Verder had ik voor het welbekende DISC-model mijn eigen variant gemaakt om de lol erin te houden met collega’s: Gele kanarie, Rode Angry Bird, Groene Grasparkiet en Blauwe dakduif. Zoals je kunt lezen, heeft het vogel thema wel een rode draad door mijn leven. 

Dit is dus YDBIRD. Waarbij de slogan: ‘Ready To Fly High?’ centraal staat. Ik weet namelijk uit eigen ervaring dat als je je vleugels spreid en durft te vliegen naar het onbekende, je tot hele nieuwe inzichten komt en groeit. Wil jij als bedrijf ook meer inzicht in jouw bedrijfsprocessen en dit optimaliseren? Of wil jij als bedrijf jouw online marketing kanalen efficiënter inzetten zodat jij jouw doelen behaald?

 

Een paar veren in mijn ....

Djaico Lanslot Customer Support Specialist bij PharmaPartners afdeling Farmacie Groepen

Ydanne pakt met onuitputtelijk veel energie elke uitdaging aan! Ik heb op een fijne manier met haar samen mogen werkende afgelopen jaren. In een organisatie waarin communicatie tussen de afdelingen erg belangrijk is, wisten we de lijntjes kort en duidelijk te houden. Zo is ze is de kartrekker geweest bij verschillende projecten m.b.t. het verbeteren van ons product. Eenmaal een doel voor ogen, zal ze alles aan doen om deze te behalen. Ze is niet bang voor het onbekende en om een avontuurlijke weg in te slaan. Zo weet ze steeds weer te verrassen met unieke en verfrissende ideeën. Dit heeft ze meerdere malen bewezen. Daarnaast brengt ze een flinke dosis humor en gezelligheid met zich mee waardoor het nooit een saaie boel kan worden. Ydanne zou een toevoeging zijn voor elke organisatie of opdrachtgever!

Sanne Klopmeijer Projectmedewerker bij PharmaPartners afdeling Huisartsenzorg

Ydanne is een collega van mij geweest bij Pharmapartners binnen team ‘innovatie Huisartsenzorg’. Ydanne is gedreven, doelgericht en zeer ambitieus. Ze kan de behoeftes van klanten, door middel van analyse en samenwerking goed door vertalen naar de praktijk. Bovendien beschikt Ydanne over sterke communicatieve capaciteiten, zo heeft zij mij in een korte periode veel geleerd mede door haar kennis en ervaring in het vakgebied, was zij verbindend en zeer behulpzaam. Ydanne was een hele fijne collega en ik zou haar absoluut aanbevelen!

Remco van der Werf Integration Consultant & Teamleider Cloverleaf bij Enovation

Ydanne heeft gedurende haar tijd bij Enovation enorm veel geleerd wat vooral te danken is aan haar leergierigheid, doorzettingsvermogen en nieuwsgierigheid. Ik heb haar ervaren als een erg fijne en gezellige collega die geen uitdaging uit de weg ging, zelfstandig kan werken maar ook door haar sterke sociale aspect snel en goed met collega's kan samenwerken!

Lotte van Vliet Business Analist bij PharmaPartners afdeling Huisartsenzorg

Met Ydanne heb ik prettig samengewerkt toen we samen verantwoordelijk waren om een oplossing te bedenken voor het digitaliseren van een proces voor apothekers en huisartsen. Ydanne neemt initiatief, komt haar afspraken na en weet samen met de klant tot een oplossing te komen. Daarbij is ze goed in stakeholder management om iedereen mee te krijgen met haar plan!

Gert-Jan Timmerman Senior Software Architect bij Enovation

Ik heb geruime tijd met Ydanne mogen werken in verschillende projectteams. Ze heeft een uitstekend vermogen om verschillende projecten tegelijkertijd te werken, terwijl ze tegelijkertijd ook haar eigen kennis in zeer hoge tempo uitbreidt. Elke uitdaging gaat zij met een glimlach aan en ze zou een aanwinst zijn voor elk team!

Wilger HooijMeijer Integration Consultant & Teamleider XDS bij Enovation

Ik had het genoegen om Ydanne in mijn team te hebben bij Enovation. Haar enthousiasme gecombineerd met leergierigheid en creativiteit maakte dat Ydanne vaak lastige projecten succesvol wist uit te voeren. Daarnaast was het gewoon heel fijn samenwerken met iemand zo open, sociaal en energiek is! Ik kan Ydanne van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een enthousiaste creatieveling met een verfrissende ideeën, die de drive heeft om projecten tot een succes te maken!

  Werkervaring

  Ik heb meerdere jaren in de technisch sector gewerkt waarbij ik verschillende rollen hebt vervuld: Business Analist, Product Owner en Integration Consultant. 

  Als Business Analist functioneerde ik als brug tussen business en development. Ik was onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van analyses, opstellen van requirements en stakeholder management. 

  Als Product Owner was ik voornamelijk verantwoordelijk voor het bijhouden van de backlog en het plannen van werkzaamheden voor het development team. Daarnaast stuurde ik in deze rol ook een development team aan. 

  Als Integration Consultant was ik verantwoordelijk voor het uitvoeren van technische implementaties. Hierbij was ik voornamelijk bezig met technische werkzaamheden en het managen van klanten. 

  Opleidingen en certificaten

   Opleidingen
  • Pre-Master Medical Informatics
  • Gezondheidszorg Technologie (bachelor)

   Certificaten

  • Google Analytics 4
  • Google Search Console
  • BCS Certificate in Business Analysis
  • NIMA A – IO
  • ITIL Foundation Certificate in IT service management (ITIL4)
  • Cloverleaf level 2
  • Cloverleaf level 1
   
   

  Sla net zoals ik je vleugels uit en laat YDBIRD jou helpen, zodat wij samen verder kunnen gaan vliegen!