online marketing analyses

Business Analyses

Wat is een Online Marketing Analyse?

Een Online Marketing Analyse is een analyse waarin waarbij de online marketing activiteiten in kaart worden gebracht. Hierbij wordt kritisch gekeken naar de online marketing inspanningen en de behaalde resultaten. Wat gaat er precies goed, maar ook wat kan er beter. Kansen worden hierbij ook in kaart gebracht.

Waarom is een Online Marketing Analyse van belang voor jouw bedrijf?

Als bedrijf wil je dat door de online marketing activiteiten het gewenste doel wordt bereikt. Hiervoor is een Online Marketing Analyse van belang. Je wilt namelijk weten óf jouw marketing inspanningen daadwerkelijke het gewenste resultaat geven. Een aantal voorbeelden van Online Marketing Analyses:

    • Door middel van Google Analytics (GA4) inzicht krijgen in de effectiviteit van jouw marketing inspanningen door het verzamelen van website- en/of app gegevens
    • Door middel van Google Search Console wordt het zoekverkeer en de prestaties van jouw site gemeten, problemen opgelost op jouw site en wordt er gezorgd voor dat jouw site opvalt tussen de zoekresultaten van Google

Wat YDBIRD HIERIN VOOR JOU KAN BETEKENEN

Bij een Online Marketing Analyse komt veel kijken. YDBIRD is gespecialiseerd in het uitvoeren van analyses. Afhankelijk van jouw vraag en doel, maakt YDBIRD een analyse rapport voor jouw bedrijf op maat. Daarnaast staan wij altijd dichtbij de klant en gaan wij met een glimlach op ons gezicht voor jou aan de slag. Jouw probleem, is ons probleem en wij lossen dit met een online marketing analyse met liefde voor jouw bedrijf op!